Formulier aanvraag vergunning

 

Vergunning/lidmaatschap

Mede als gevolg van de hengeldruk in de Haven is besloten een ledenstop in te voeren. Deze geldt ook voor 2023.

Aufgrund der vielen Fischer im Hafen wurde beschlossen, einen Mitgliederstopp einzuführen. Dies gilt auch für 2023.

De VISpas is de Sportvisakte, de Federatievergunning, de Grote Vergunning en de verenigingsvergunning in 1 document voor leden van 14 jaar en ouder. Junior-leden  tot 18 jaar ontvangen de VISpas tegen een sterk gereduceerd bedrag van in totaal € 7,50. Vanaf 1 januari 2007 vervangt de VISpas, in handig creditcardformaat, de visvergunning plus de welbekende Sportvisakte, Federatievergunning en Grote Vergunning.

Je hebt een pasje als bewijs dat je lid bent van de Hengelsportvereniging Het Loze Vissertje, van de overkoepelende organisatie Federatie Limburg van van Sportvisserij Nederland. Dat scheelt een hoop papierwerk. Met de VISpas en bijhorende Lijsten van Viswateren op zak mag je vissen in alle wateren die in deze lijsten vermeld staan. Je mag met twee hengels en alle toegestane aassoorten vissen.

(Alleen voor bestaande leden)

Kosten van het lidmaatschap:

Zie hiervoor het formulier “aanvraag vergunningen”.

Lid van meer dan een vereniging?

Bij iedere vereniging waarvan je lid bent krijgt je een VISpas. De VISpas is namelijk het bewijs van lidmaatschap van de vereniging. Ben je al lid van een andere hengelsportvereniging die ook is aangesloten bij Sportvisserij Nederland, dan krijg je bij HSV “Het Loze Vissertje” , een reductie van  9,50 euro. Daardoor wordt het een stuk goedkoper om van meerdere verenigingen lid te zijn. Indien u gebruik maakt van het bestelformulier dient u  het onderdeel “vispas” te wijzigen in “2e vispas” en het bedrag te wijzigen in € 3,50.

Indien u op 1 mei 2023 de vergunning niet heeft  betaald,vervalt uw lidmaatschap.

Nader Info inzake eventuele 2e Vispas. Klik op deze link